Články

Masáže v Uherském Hradišti – studio Jany Sládkové

Chtěla bych vám představit své masážní studio v Uherském Hradišti (část Míkovice). Nabízím klasické masáže – regenerační a relaxační, masáž zad a šíje a v mé nabídce najdete rovněž lymfatickou masáž, Breussovu masáž páteře, baňkování, ale i masáž lávovými kameny.

Mezi oblíbené momentálně patří kraniosakrální terapie, Bowenova masáž a meridiánová masáž. Všechny se řadí mezi neinvazivní techniky, které se zároveň vyznačují svou hloubkou a účinností. Jsou to šetrné techniky, které pomáhají v těle nastartovat regenerační mechanismy.

Při kraniosakrální terapii se používají velmi lehké pohyby a terapeut se naladí na kraniosakrální rytmus klienta. Výsledkem je stav hlubokého uvolnění. Bowenova masáž je tlaková, jedná se o systém velmi jemných, přesně definovaných pohybů přes měkkou tkáň, který pomáhá navracet organismus do rovnováhy, ztracené v důsledku vadného držení těla, nedostatku pohybu či úrazu. Meridiánová masáž je úzce spojena s akupunkturou, provádí kovovou nebo dřevěnou tyčinkou s cílem zajistili co nejlepší průtok energie.

Na tyto jemné techniky a masáže se zaměřuji proto, že ne vždy je nutné použít sílu k dosažení zlepšení. Někdy to není ani možné. V praxi jsem měla možnost vidět, jak dochází k pozitivním změnám u klientů, kteří na tyto techniky chodí pravidelně, hlavně ze začátku a pak občas na udržení. Přijďte vyzkoušet něco nového, budu se na vás těšit.

Masážní studio Jana Sládková UH Míkovice

Kraniosakrální terapie

Metodu uvedl na scénu na začátku 20. století pod názvem kraniální osteopatie americký lékař William Sutherland. Při své lékařské praxi si povšiml, že lebeční švy nejsou pevné spoje, jak se v té době všeobecně předpokládalo, a že kraniální (lebeční) kosti vykonávají jistý periodický pohyb. Pokračovat ve čtení „Kraniosakrální terapie“