Masáže v Uherském Hradišti – studio Jany Sládkové

Chtěla bych vám představit své masážní studio v Uherském Hradišti (část Míkovice). Nabízím klasické masáže – regenerační a relaxační, masáž zad a šíje a v mé nabídce najdete rovněž lymfatickou masáž, Breussovu masáž páteře, baňkování, ale i masáž lávovými kameny.

Mezi oblíbené momentálně patří kraniosakrální terapie, Bowenova masáž a meridiánová masáž. Všechny se řadí mezi neinvazivní techniky, které se zároveň vyznačují svou hloubkou a účinností. Jsou to šetrné techniky, které pomáhají v těle nastartovat regenerační mechanismy.

Při kraniosakrální terapii se používají velmi lehké pohyby a terapeut se naladí na kraniosakrální rytmus klienta. Výsledkem je stav hlubokého uvolnění. Bowenova masáž je tlaková, jedná se o systém velmi jemných, přesně definovaných pohybů přes měkkou tkáň, který pomáhá navracet organismus do rovnováhy, ztracené v důsledku vadného držení těla, nedostatku pohybu či úrazu. Meridiánová masáž je úzce spojena s akupunkturou, provádí kovovou nebo dřevěnou tyčinkou s cílem zajistili co nejlepší průtok energie.

Na tyto jemné techniky a masáže se zaměřuji proto, že ne vždy je nutné použít sílu k dosažení zlepšení. Někdy to není ani možné. V praxi jsem měla možnost vidět, jak dochází k pozitivním změnám u klientů, kteří na tyto techniky chodí pravidelně, hlavně ze začátku a pak občas na udržení. Přijďte vyzkoušet něco nového, budu se na vás těšit.

Masážní studio Jana Sládková UH Míkovice